• PON - PET: 8:00 - 16:30; SUB: 09:00 - 14:00
  • BA-71210 Ilidža-Sarajevo, Osik 6

Nokian Tyres

NOKIAN TYRES

Connecta d.o.o. Sarajevo je zastupnik Nokian Tyres za BiH/ VIANOR master-franšizer

Connecta d.o.o. je obogatila ponudu u BiH gumama finskog proizvođača Nokian Tyres – svjetskog lidera u proizvodnji zimskih guma za najekstremnije uslove.

Obratite nam se s povjerenjem – za Vas ćemo izabrati gume prema Vašim potrebama.

Nokian katalog - zimske gume
Nokian cjenovnik - zima 2020
Nokian NORDIC (Hakkapeliitta/ Nordman) - cjenovnik
Nokian cjenovnik - cjelogodišnje gume

UPOZNAJTE NOKIAN

Radi se o vodećem svjetskom proizvođaču zimskih guma, koji je i napravio prvu takvu 1934.godine – guma Kelirengas je bila prva zimska guma na svijetu. U bogatoj istoriji, kompanija je imala dosta inovacija i više pionirskih poteza: tako je npr. 1996.godine realizirano prvo testiranje guma u uslovima bljuzgavice, 2002. godine je proizvedena prva zimska guma na svijetu sa indeksom brzine W (270 km/h), a četiri godine kasnije proizvedena je i najveća zimska guma na svijetu – guma Nokian Hakkapeliitta Sport Utility 5 od 22”. Također, zimske gume Nokian su višestruki osvajači svjetskog brzinskog rekorda u vožnji na ledu – aktuelni iznosi 335,71 km/h i ostvaren je sa gumama Nokian Hakkapeliitta 8.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).