• PON - PET: 8:00 - 16:30; SUB: 09:00 - 14:00
  • BA-71210 Ilidža-Sarajevo, Osik 6

CONNECTA D.O.O.

Connecta d.o.o. Sarajevo je bosanskohercegovačka kompanija osnovana 2009. godine, sa ciljem da bh. tržištu pruži cjelovitu/sveobuhvatnu uslugu u oblasti automobilske industrije, tzv. fleet management, po principu “sve na jednom mjestu”.

Naša je namjera da postavimo standarde u odnosima sa klijentima, koji će biti uzor drugima.

TEŽIMO…

Connecta d.o.o. će u srednjoročnom razdoblju utrostručiti tržišno učešće u automobilskoj i pratećim industrijama na tržištu Bosne i Hercegovine kroz jačanje i učinkovito upravljanje ljudskim resursima, organizacijskim i unapređenjima poslovnih procesa, te kreiranjem strateških partnerstva.
STRATEGIJA – Pretvaranje naše vizije u stvarnost
Cilj je ostvariti i zadržati poziciju vodećeg ponuđača cjelovitog proizvoda, kao spoja roba i usluga, u automobilskoj branši u BiH i koristiti ga kao temelj za održivi i profitabilni rast.

ŽELIMO…

Našim kupcima nuditi vrhunske automobile, gume, servis, prodajne i postprodajne usluge s ciljem unaprijeđenja iskustava korisnika naših proizvoda i usluga i u tom smislu podići njihova očekivanja; biti pouzdan partner našim kupcima i dobavljačima; unaprijediti kompetencije naših uposlenika; doprinositi oplemenjivanju života naše lokalne zajednice…

CIJENIMO…

Poštovanje

Međusobno nas poštovanje povezuje. Pri radu poštujemo načela etičkog postupanja te na to potičemo i sve s kojima sarađujemo. Stalo nam je do međusobnog njegovanja odnosa sa saradnicima, korisnicima, partnerima. Za uspjeh je važan svaki pojedinac.

Odgovornost

Zajedno sa saradnicima gradimo sigurno, zdravo i kreativno okruženje. Svoj rad planiramo razmišljajući o ljudima i efektima našeg rada.

Pouzdanost

Kontrolom i neprestanim poboljšavanjem procesa nudimo visokokvalitetne usluge, a uz pomoć naših strateških partnera inovativne i vrhunske proizvode.

Učenje

Potičemo želju za znanjem i nagrađujemo inovacije i napredak.

Briga za naše ljude i timski rad

Vjerujemo u naše ljude, ulažemo u njihov razvoj,  jačamo timski rad i zajedništvo.

Pobjeđivanje sa našim kupcima i strateškim parterima

Naši kupci su u središtu svega što radimo, a naši parteri su članovi naše porodice.

Imate dodatnih pitanja? Pozovite nas!
+387 33 800 000