• PON - PET: 8:00 - 16:30; SUB: 09:00 - 14:00
  • BA-71210 Ilidža-Sarajevo, Osik 6

CONNECTA D.O.O.

Connecta d.o.o. Sarajevo je bosanskohercegovačka kompanija osnovana 2009. godine, sa ciljem da bh. tržištu pruži cjelovitu/sveobuhvatnu uslugu u oblasti automobilske industrije, tzv. fleet management, po principu “sve na jednom mjestu”.

Naša je namjera da postavimo standarde u odnosima sa klijentima, koji će biti uzor drugima.

TEŽIMO…

Connecta d.o.o. će u srednjoročnom razdoblju utrostručiti tržišno učešće u automobilskoj i pratećim industrijama na tržištu Bosne i Hercegovine kroz jačanje i učinkovito upravljanje ljudskim resursima, organizacijskim i unapređenjima poslovnih procesa, te kreiranjem strateških partnerstva.
STRATEGIJA – Pretvaranje naše vizije u stvarnost
Cilj je ostvariti i zadržati poziciju vodećeg ponuđača cjelovitog proizvoda, kao spoja roba i usluga, u automobilskoj branši u BiH i koristiti ga kao temelj za održivi i profitabilni rast.

ŽELIMO…

Našim kupcima nuditi vrhunske automobile, gume, servis, prodajne i postprodajne usluge s ciljem unaprijeđenja iskustava korisnika naših proizvoda i usluga i u tom smislu podići njihova očekivanja; biti pouzdan partner našim kupcima i dobavljačima; unaprijediti kompetencije naših uposlenika; doprinositi oplemenjivanju života naše lokalne zajednice…

CIJENIMO…

Poštovanje

Međusobno nas poštovanje povezuje. Pri radu poštujemo načela etičkog postupanja te na to potičemo i sve s kojima sarađujemo. Stalo nam je do međusobnog njegovanja odnosa sa saradnicima, korisnicima, partnerima. Za uspjeh je važan svaki pojedinac.

Odgovornost

Zajedno sa saradnicima gradimo sigurno, zdravo i kreativno okruženje. Svoj rad planiramo razmišljajući o ljudima i efektima našeg rada.

Pouzdanost

Kontrolom i neprestanim poboljšavanjem procesa nudimo visokokvalitetne usluge, a uz pomoć naših strateških partnera inovativne i vrhunske proizvode.

Učenje

Potičemo želju za znanjem i nagrađujemo inovacije i napredak.

Briga za naše ljude i timski rad

Vjerujemo u naše ljude, ulažemo u njihov razvoj,  jačamo timski rad i zajedništvo.

Pobjeđivanje sa našim kupcima i strateškim parterima

Naši kupci su u središtu svega što radimo, a naši parteri su članovi naše porodice.

Imate dodatnih pitanja? Pozovite nas!
+387 33 800 000
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).